Over ons

Hier vertellen wij over het bestaan van sticker xl, onze kwaliteit
en laten wij zien hoe je bestelling klaargemaakt wordt!

Ons verhaal

Sticker xl is opgericht in 2018 met het doel om zowel bedrijven als particulier te voorzien van goede kwaliteit stickers op een gemakkelijke en betaalbare wijze. Ons team streeft er naar uw bestelling met perfectie te verwerken zodat u deze razendsnel op kunt plakken waar u wilt.

Niet alleen besteden wij onze tijd aan het verwerken van uw stickers, ook zorgen we dat u snel geholpen kan worden door onze klantenservice, zij helpen u met alle liefde door onze website en geven graag antwoord op al uw vragen.

Top kwaliteit

Bij sticker xl zeggen we niet voor niks “Top kwaliteit stickers“, want dat zijn het ook! Onze vinylfolie is van top kwaliteit, de folies beschikken over een krachtige en heldere kleur met een gegarandeerde levensduur van maar liefst 8 jaar!

Uw stickers worden geproduceerd met professioneel apparatuur, vervolgens worden deze verwerkt door vakkundig personeel die zorgen dat uw stickers foutloos klaar gemaakt worden. Deze worden netjes verpakt en opgestuurd.

Razendsnel in huis

Zodra je bestelling is geplaatst wordt deze in behandeling genomen door onze vakbekwame personeel. Zij doen hun uiterste best om je stickers dezelfde dag nog te verzenden.
Ook wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling!

Je stickers worden verzonden door onze zakelijk partner DPD group. Zij beschikken over het beste wegnetwerk van Europa, daarom kunt u rekenen op standaard snelle bezorgtijden en kun je het pakketje makkelijk volgen. 

Goed voor groen

Onze bestellingen worden zo veel mogelijk gecombineerd en samengevoegd, Dit betekend dat je een stickervel deelt met een andere bestelling die na productie los gesneden worden. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor moeder natuur!

Bij grote oplages worden je stickers uiteraard goedkoper,
dit scheelt ons personeel en onze machines namelijk best wat werk. Toch leveren wij ook stickers per stuk, zo houden we namelijk iedereen tevreden.

Facebook

Via facebook blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwtjes. Kortingscodes, winacties en stickerpakketten worden hier allemaal gedeeld.
Je mag het eigenlijk niet missen... Neem eens een kijkje!

Instagram

Volg ons op instagram om de creaties te volgen van al onze klanten door heel Nederland.
Voel je vrij om een foto van je bestelling te delen met ons via de hashtag #stickerxl en volg ons!

Google

Om onze klanten een duidelijk en vooral eerlijk zicht te geven op sticker xl rekenen wij op jouw review. Wij horen daarom graag wat je van de bestelling en onze service vindt.
Alvast bedankt. ❤